01.08.2022 | 0:20
Генерал Атанасов: Борисов да не ни будалка, още не е платил цената
"Заявките му целят да излезе ГЕРБ от тази политическа изолация"

„Борисов нека да не ни будалка“, призова съпредседателят на „Демократична България“ ген. Атанас Атансов в предаването „120 минути“ по БТВ по повод предложението на бившия премиер Бойко Борисов за следизборна коалиция с „Продължаваме промяната“.

„Заявките му целят да излезе ГЕРБ от тази политическа изолация, но не са си платили цената за това корупционно управление и са в това състояние, държат се така поради една проста причина – имат зад гърба си Иван Гешев“, смята Атанасов.

Съпредседателят на „Демократична България“ каза, че е обърнал внимание на приоритетите на Борисов и е забелязал, че съдебната реформа е подредена последна.

„Заявките, че ще бъде подкрепено едно или друго в голямата си част са лицемерно поведение. Това не би могло да се състои докато не се плати цената на корумпираната „Борисова“ държава“, смята Атанасов.

На въпрос защо „Демократична България“ няма кандидат за шеф на КПКОНПИ, а коалицията е подкрепила Бойко Рашков, Атанасов каза, че в този случай не е имало нужда да се прави излишна конкуренция. „ГЕРБ отново се опитаха да ни атакуват, че подкрепяме човек от времето на комунизма. Поискахме това нещо да бъде вкарано в изискванията на тази комисия – шефът ѝ да не бъде свързван с ДС. Бойко Рашков няма тази връзка“, каза той.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране