07.11.2023 | 10:19
Ваня Григорова побесня: Когато хвърляш ла*на, ти си ла*номет! (ВИДЕО)
"Ако Васил Терзиев стане кмет, то това е станало с помощта на изнасилване от Бойко Борисов и пасивната подкрепа на Костадин Костадинов, следователно с помощта на Путин"

Когато има фотофиниш, всеки глас е важен и затова нашите юристи пишат в момента жалбата до съда, като описват в нея многото сигнали за нарушения на изборното законодателство. Това каза по Би Ти Ви загубилата изборите за кмет на столицата Ваня Григорова.

Не приемам резултата за окончателен и няма как да знаем кой е кмет на София, докато съдът не реши, каза Григорова.

Тя обвини ПП-ДБ, че публикували екзитполове часове преди края на изборния ден, които внушавали, че Васил Терзиев води с 12-13%. Водещата Мария Цънцарова обаче я поправи, че това са били екзитполове, поръчани от Би Ти Ви.

Григорова повтори написаното от нея вчера във Фейсбук за “либералния лайномет” и каза, че през последните дни нейните опоненти публикували неверни факти и откровено фалшиви новини за нея. “Видях публикации, които се занимават с бельото ми. Когато хвърляш лайна, ти си лайномет”, каза Григорова.

Снощи претендентката написа във фейсбук пост, че “либералният лайномет продължавал с нова опорка – че съм спечелила в ромските махали. Но аз спечелих в 13 столични района”, написа тя.

На забележката на водещите, че тя също се е занимавала примерно с часовника на кандидата на “Възраждане”, Григорова отвърна, че това е станало в момент, в който той я нападал словесно. “Тези хора буквално в изборния ден публикуват неща, които целят да накарат хората да не гласуват. Когато аз печеля в 13 столични района, а те публикуват съобщения, че Ваня Григорова печели в ромските махали, това е нарушение”, каза претендентката.

“Аз обикалях калните улици на “Факултета” и квартал “Христо Ботев”. И във “Филиповци” бяхме”, каза Григорова в отговор на въпроса как така е спечелила точно в ромските махали.

Григорова заяви, че не е водила разговори с дарители за кампанията, следователно не й се е налагало да връща дарители. “Аз сама си определях политиката, която ще защитавам, има си счетоводители, които ще напишат отчета за даренията”, каза претендентката.

“Ако Васил Терзиев стане кмет, то това е станало с помощта на изнасилване от Бойко Борисов и пасивната подкрепа на Костадин Костадинов, следователно с помощта на Путин”, отвърна Григорова на въпроса кой точно стои зад кандидатите за кмет на София.

Цялото интервю! 

 

 

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране