08.08.2020 | 13:52
Владимир Ставрев бяга над 100 км шести пореден ден
Умората от натрупаните километри вече дава отражение върху тялото на ултрамаратонеца

Тази сутрин, в 8:15 ч., от района на речното пристанище на дунавското село Попина, ултрамаратонецът Владимир Ставрев тръгна за 6-тия пореден ден с бягане над 100 километра.

През последните 5 дни той е пробягал общо над 540 километра. Трима от кметовете на община Сливо Поле, приветстваха вчера Влади по пътя му в адската жега с български знамена, изстудена вода и плодове.

Днес около обяд е планирано ултрамаратонецът да достигне гр. Силистра, където в зоната на търговски комплекс “Центрум”, го очакват официални представители на града и местни жители. След спирката там, Ставрев се отправя към Добруджа в посока гр. Добрич.

Умората от натрупаните километри до момента вече дава отражение върху тялото на Влади. Той обаче е твърдо решен да изпълни предизвикателството – да измине пълната дистанция на маршрута Дунав Ултра – общо 720 км. в рамките на 7 дни. Вярата в каузата на предизвикателството да популяризира маршрута Дунав Ултра и населените по него места – села и градове, го кара да се чувства уверен в действията си и го води да продължава напред.

Наближава и кулминацията на това лудо приключение, достигането на морето при Дуранкулак.

Следете GPS картата за проследяване на живо с местоположението на топ атлета ТУК!

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране