26.10.2023 | 13:29
Гонзо: Протестите идват от резултатите на националния отбор, а не от управлението на БФС
Най-после уволниха Младен Кръстаич, Илиан Илиев фаворит да го смени

Техническият директор на Българския футболен съюз Георги Иванов-Гонзо заяви категорично, че протестите на феновете идват от лошите резултати на националния отбор, а не от управлението на БФС.

„Всеки човек в България има право на мнение, ние се съобразяваме с мнението на феновете, които в 18-ата минута го изразяват. Когато нямаш успехи е нормално да има натиск, но не приемам, че трябва да се агитира към бунтове и безредици, все пак играе националният отбор. Ако смятате, че това е начинът да правим някакви протести срещу тези млади момчета, които играят за България. Протестите идват от резултатите на националния отбор, а не от управлението на БФС“, заяви Гонзо след заседанието на Изпълкома.

На него беше съобщено, че Младен Кръстаич е освободен от поста. Фаворит за нов национален селекционер е Илиан Илиев, който се очаква да води едновременно Черно море и България.

„След резултатите, които отборът постигна, беше единодушно решението за освобождаването на Младен Кръстаич. Така че това беше естественият начин това да се случи. Преговаряме с треньор, на финалната права сме, но още нямаме окончателното решение и не можем да го обявим. Ще свикаме пресконференция, на която той ще бъде представен“, каза Гонзо.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране