01.11.2023 | 14:39
Заповядайте на класовете по Реформър във FIT CITY
Този уред предоставя невероятни резултати при подобряването на физическата форма и здравето
За всички любители на естетиката и тези, които търсят ново предизвикателство – представяме ви тренировки по Реформър!

Реформър Пилатес е невероятна форма на тренировка, която подобрява гъвкавостта, силата и координацията. Този уред е създаден от самия Жозеф Пилатес и предоставя невероятни резултати при подобряването на физическата форма и здравето.

Реформър Пилатес е изключително полезен уред с много предимства за жените, включително влияние върху тазовото дъно и общото здраве. Ето, няколко причини да изберете класовете по Реформър: Укрепване на Тазовото Дъно: Реформър Пилатес включва упражнения, които работят специфично с тазовото дъно. Това помага да се подобри силата и стабилността на тазовото дъно, което е важно за поддържането на здравословна функция на тазовите органи и балансирано функциониране на мускулатурата. Подобряване на постурата: Реформър Пилатес помага на жените да подобрят постурата си, чрез укрепване на мускулатурата около гръбначния стълб. Това може да намали натоварването на гръбнака и да предотврати болки в областта на кръста особенно по време и след бременност.

Формиране на тялото: Този уред позволява на жените да работят целенасочено върху различни части на тялото с цел оформяне и тонизиране на мускулатурата. Това води до по-атрактивен и привлекателен физически вид. Избягване на инконтиненция: Упражненията, свързани с тазовото дъно в Реформър Пилатес, могат да подпомогнат жените, които страдат от инконтиненция. Този вид тренировки подобряват контрола върху мускулатурата, свързана с инконтиненцията. Работа с коремните мускули: Реформър Пилатес активира коремните мускули и помага за постигане на по-плосък корем и по-стегната коремна област. Психическо благополучие: Освен физическите ползи, класовет по реформър също така са отличен начин да се релаксира и намали стреса. Този вид тренировки се фокусират и върху дълбокото дишане и концентрация, което помага на жените да се чувстват по-спокойни и уравновесени. Съчетавайки тренировките по Реформър с здравословен начин на живот, всички могат да постигнат много положителни резултати за своето тяло и душевно благополучие.

Може да посетите класовeте по Реформър във спортен център FIT CITY.

Защо да изберeте FIТ CITY:

Качество и сигурност: Нашите клиенти заслужават най-доброто, а квалифицираните ни преподаватели гарантират, че предоставяме тренировки на високо ниво, съобразени с физическите нужди на всеки клиент
Индивидуален Подход: Сертифицираните ни инструктори могат да персонализират всяко тренировъчно занимание, за да отговори на индивидуалните цели на клиента.
Запазете си място чрез онлайн регистрационната ни форма https://bit.ly/3Izx0LI
💡 Резервациите се правят един ден преди тренировъчното занимание.
📞 За контакти и въпроси:
☎ +359 87 9100797
оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране