12.08.2020 | 13:36
Здравко от “Ритон”: Моля се на Господ бръснарите и каруцарите от Малта да не направят ЦСКА евроидиот
Полудял от яд, когато видял по какъв начин се държи агитката на ЦСКА 1948

Здравко Желязков от дует “Ритон” говори за мача между ЦСКА-София и новака в елита – ФК ЦСКА 1948, който завърши при резултат 2:2.

“Първо искам да кажа, че полудях от яд, като видях по какъв начин се държи агитката на съперника. От едната страна нашите пееха песни, а от другата някакви 12-15 души размахваха средни пръсти! Отвратително! Иначе за играта нямам какво толкова да кажа. Направо трябваше да ги унищожим тези. Изпуснахме 10 чисти положения, като според мен реалният резултат трябваше да е 7:2.

Това момче Соу, както може да вкарва, така изпуска безумно лесни положения. В мача с 1948 сигурно имаше 7 пропуска на отбора, които можеха да бъдат голове. Като цяло сме зле и се надявам през сезона да се оправим. Видяхме какво направи Лудогорец, но във Враца ги нямаше основни състезатели. Аз тези от Разград не ги мисля – те ще се оправят. Вече гледам в нашата си кошара.

Моля се на Господ тези бръснари и каруцари от Малта (б.р. – съперникът на ЦСКА е скромния Сайрънс), защото те са си такива, да не ни направят евроидиоти. Целият им отбор на тези струва колкото двама наши футболисти. За Европа нямам големи очаквания – каквото стане. Дано да бием и докъдето стигнем”, каза Здравко Желязков пред “Меридиан мач”.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране