15.09.2022 | 18:43
Мъри Стоилов подкрепи инициативата срещу агресията на пътя “Избери живота”
Кампанията е провокирана от зачестилите инциденти на пътя, много от които с фатален край

Треньорът на ПФК Левски Станимир Стоилов подкрепи лично инициативата “Избери живота” #СприНавреме. Мъри призова за повече внимание на пътя. Той позира с тениската с логото на инициативата. Това се случи преди тренировката на Левски, който се подготвя за предстоящото в неделя вечно дерби с ЦСКА.

Преди дни трима от най-популярните ни бивши футболисти – Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Христо Йовов, също застанаха зад инициативата. Легендите заявиха, че подкрепят „Избери живота“, за да призоват младите хора да спортуват повече и да шофират разумно.

От началото на кампанията зад инициативата застанаха редица спортни звезди, общественици, професионални футболни отбори и момчетата от юношеския национален отбор по футбол на България до 17 и 19-годишна възраст.

Кампанията е провокирана от зачестилите инциденти на пътя, много от които с фатален край. Тя е насочена и срещу злоупотребата с алкохол и наркотични вещества. Инициативата „Избери Живота“ #СприНавреме е надпартийна. Тя стартира символично в навечерието на Международния ден на младежта – 12 август.

https://www.facebook.com/izberijivota/photos/a.103942995750782/124004757077939

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране