27.08.2023 | 22:52
Радев: Г-н Петков явно е забравил, че той, а не аз, е в коалиция с Борисов и Пеевски
Изказванията на партийни лидери напоследък ясно ни показват, че се движим към някаква политическа гротеска, коментира президентът

Изказванията на партийни лидери напоследък ясно ни показват, че се движим към някаква политическа гротеска. Г-н Петков явно е забравил, че той, а не аз, е в коалиция с г-н Борисов и г-н Пеевски.

Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти в отговор на въпрос, в Сандански. Държавният глава е в града за международния фестивал “Пирин Фолк”, за да приветства участниците и гостите на финалната конкурсна вечер.

“Много трудно се коментира ситуация, в която логиката отсъства все повече”, каза още Румен Радев.

По-рано през деня в Благоевград съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков отбеляза, че от ГЕРБ трябва ясно да се определят с президента ли са или са за реформите в службите.

Коментарът на Петков беше по отношение на убийството на Алексей Петров, като той отбеляза, че е “безумно” през 2023 г. да има показни убийства, а службите за сигурност да не бъдат реформирани.

“Президентът не поиска смяната на главния секретар на МВР, сигурен съм, че ще направи същото и за ДАНС, и тук въпросът към ГЕРБ е защо три месеца не вкарваме този закон за реформата в службите”, каза Петков.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране