03.01.2020 | 11:26
Режимът на водата в Перник става още по-строг от днес
Вода ще се подава за 7 часа следобед и вечерта

От днес режимът на водата в Перник става още по-строг. Във всички населени места в общината, които са с режим, водата ще се пуска само следобед. Това се отнася и за пернишкия квартал “Църква”, чиито жители вчера настояха режимът им да бъде уеднаквен с останалите квартали в града, съобщава БНР.

От ВиК-Перник обявиха официално, че цената на водата и в шестте общини в областта остава същата и няма да бъде увеличена.

Вместо по осем часа, както бе досега, за по-голямата част от живущите в Перник ще се подава вода по седем часа в денонощието.

В централната част на града и в кварталите “Изток”, “Мошино” и “Тева” водата ще се пуска в 15.00 ч. и ще се спира в 22.00 ч.

На същия график са град Батановци, селата Люлин, Мещица, Витановци, Кладница, Драгичево, Рударци и луксозното селище “Делта Хил”.

В Големо Бучино, Дивотино, в квартал “Кало”, в село Рударци, в пернишките квартали “Църква”, “Могиличе”, “Ралица” и в района на Профилакториума вода ще има във времето от 16.00 до 23.00 ч.

По шест часа – от 17.00 до 23.00 ч., вода ще имат живущите в махала “Шевърляк” в пернишкия квартал “Калкас”, а по пет часа – живущите в блоковете в квартал “Бела вода” и в селата Богданов дол, Черна гора, Ярджиловци и Лесковец, като водоподаването в тях ще бъде от 17.00 до 22.00 ч.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране