22.05.2022 | 11:17
Скандално: Шефът на Царско село нахлу на терена и наби свой футболист! (ВИДЕО)
Стойне Манолов не позволи на тъмнокожия Юсуфа Яфа да изпълни дузпа

Грандиозен скандал беляза изпадането на Царско село от родния футболен елит. “Червените” завършиха 1:1 с Локомотив (София) в мач, в който пропуснаха две дузпи. В добавеното време на срещата, когато за втори път беше отсъден 11-метров наказателен удар за домакините, Стойне Манолов нахлу на терена и наби един от футболистите си. Вижте ВИДЕО!

Появилият се като резерва Юсуфа Яфа много искаше да изпълни дузпата, но Мартин Кавдански настояваше да получи топката. Яфа обаче категорично отказваше и двамата играчи се спречкаха. След това собственикът на клуба Стойне Манолов нахлу на терена, шамароса Яфа и го отказа от мераците му. В крайна сметка Кавдански застана зад топката, но не успя да вкара на Дамян Дамянов. Появилият се като резерва Юсуфа Яфа много искаше да изпълни дузпата, но Мартин Кавдански настояваше да получи топката. Яфа обаче категорично отказваше и двамата играчи се спречкаха. След това собственикът на клуба Стойне Манолов нахлу на терена, шамароса Яфа и го отказа от мераците му. В крайна сметка Кавдански застана зад топката, но не успя да вкара на Дамян Дамянов.

Младият вратар на Локомотив (София) спаси дузпа и на голмайстора Венци Христов в добавеното време на първото полувреме.

Попаденията в скандалната среща край Околовръстното шосе на София бяха дело на Фране Чиряк за “железничарите” в 26-ата минута и на Андрей Йорданов в 73-ата за домакините. Царско село се нуждаеше от победата на всяка цена в битката за спасение, като в същото време се надяваше Ботев (Враца) да се издъни срещу Пирин в Благоевград. Врачани обаче разбиха с 5:3 “орлетата” и се класираха за баража за място в елита, в който ще спорят с Етър (б.р. – завършил четвърти във Втора лига).

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране