05.11.2019 | 0:32
Слави подкара телевизията с Мая Манолова и Криско
Загубилата битката с Фандъкова първи гост на Трифонов

Телевизията на Слави Трифонов тръгна точно в 19 часа тази вечер. Първи гост в студиото на 7/8 TV бе независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова, която на балотажа в неделя загуби битката за столицата от Йорданка Фандъкова.

Манолова участва в предаването “Студио Х” с водещ един от главните сценаристи на Слави – Тошко Йорданов.

Манолова съобщи, че е обединила леви и десни срещу едноличната власт. Тя заяви още, че в бъдеще ще работи от граждански позиции. Манолова сравни обединението на десните и БСП с онова, което преди 30 години стана срещу член 1 от Конституцията, който тогава прокламираше ръководната роля на БКП.

След Манолова пък гост в “Студио Х” беше Криско. Певецът откри като водещ “Вечерта на актьорите”.

Рапърът побърза да се пошегува с картонена фигура на Трифонов, която стоеше на заден план в студиото. Телевизия “7/8 ТВ” първоначално ще излъчва по 5 часа на ден в делничните дни и ще приключва в полунощ. Засега в програмата й няма новини и спортни емисии, а прогноза за времето представя Иван Атанасов, по-известен като Ванката от “Шоуто на Слави”.

Авторското предаване на шоумена се казва “Вечерното шоу на Слави Трифонов” и започва в 22 часа. Повторението на програмата е на следващия ден от 7 до 12 часа и такъв ще е ежедневният ритъм на медията. Зрителите могат да гледат телевизията по кабел и сателит.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране