18.02.2021 | 17:07
СНИМКИ: Футболист на ЦСКА заби чалга певица, която роди от Динко Динев
Георги Йомов и Мария Цветкова вече не се крият

Футболистът на ЦСКА и националния отбор Георги Йомов излиза с нашумялата фолк певица Ариа.

23-годишното крило е със 7 години по-млад от новото си завоевание.

Двамата се разкриха, пускайки еднакви снимки с еднакви анцузи в профилите си в Инстаграм, където изпълнителката се радва на 53 000 последователи, пише “Монитор”. Фотографиите са красноречиви, защото на гърбовете им са изрисувани големи червени сърца и думите любов на различни езици.

Последната сериозна връзка на Георги, който е внук на легендата на Левски Тодор Барзов, беше с друга брюнетка – Магдалена. През есента крилото изненадващо беше продаден от Славия на ЦСКА, а благодарение на силните си изяви с червения екип си заслужи място в националния.

Звездата на Ариа, чието истинско име е Мария Цветкова, изгря през 2008 г. Тогава едва 18-годишна тя спечели конкурса „Плеймейт“ в Свети Влас и след това се изявяваше като модел. Освен това роди син Йордан (10) на бизнесмена Динко Динев. Въпреки че от малка мечтае да стане певица, тя дебютира в поп-фолк средите през 2017 г. в дует с Емануела. Двете събират милиони гледания с парчето „Незабравима“.

В свое интервю Мария отговори дали съжалява, че е била момиче на „Плейбой“. „Аз съм на мнение, че щом едно нещо е станало, то е трябвало да стане. Не съжалявам за нищо, което ми се е случило в живота. Не смятам, че е нещо лошо. Доста от хората не го приемат добре, но има и такива, които се радват. Ако сега ми предложат, най-вероятно няма да се съглася.“

https://www.instagram.com/p/CLXGvmzLNzN/

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране