13.05.2020 | 12:59
Шоуто продължава на “Герена”: Тити чака акциите, Сашо Диков обаче не му ги даде (ВИДЕО)
Йоана Чолакова е племенница на моята бивша съпруга, обясни журналистът

Невиждано шоу се разигра днес по обяд на “Герена”. Очакваше се треньорът на баскетболния Левски-Лукойл Тити Папазов да получи акциите на футболния Левски след логичния отказ на Бойко Борисов, но това така и не се случи. Тити бе на “Герена”, но събитията придобиха неочакван обрат.

Акциите ще бъдат връчени от влезлия в ролята на куриер Сашо Диков на изпълнителния директор на Левски Павел Колев. Тази новина видимо разочарова Тити Папазов, който се готвеше да спасява Левски. Очаква се Павел Колев да се съгласи да вземе ценните книжа.

“При мен няма нищо скрито-покрито. Тук съм, защото трябва да изпълня волята на мажоритарния собственик на Левски. Той си промени волята. Неговата воля е следната – в 9 часа и 41 минути той е написал следното: “Сашо, защо ББ не иска да ги оставим на Левски и той да се оправя после. Нали е най-големият фен?”.

“По силата на този SMS ще връча акциите на Павел Колев. Обадих му се по телефона, той каза, че ще ги приеме. С юридическите подробности не съм запознат, но това, че те ще ги приемат, по никакъв начин не променя волята на мажоритарния собственик, че новият избор е Бойко Борисов”, заяви Диков.

“Обясниха ми, че няма проблем чисто законно Бойко Борисов да приеме акциите и да ги прехвърли на когото иска. Току-що получих експресна консултация, че премиерът няма проблем да приеме акциите, той няма проблем да получи тези акции. Единствено трябва да ги декларира”, заяви Диков.

“Топката е изцяло в полето на Борисов. Получи се провокация аз да нося акциите на Борисов. Щеше да е коренно различно, ако Тити беше преносител. Ако Левски не бъде спасен, вината ще бъде в Борисов. Божков ги прехвърля на човека, който според него е виновен за краха на Левски”, каза журналистът.

Във връзка с обвиненията, че има връзка с Божков и затова е негов куриер, журналистът отговори: “Йоана Чолакова е племенница на моята бивша съпруга. Сега ми е повече от племенница, така че тя е прекрасно момиче“.

https://www.facebook.com/eurocom.bg/videos/166343088140526/UzpfSTE1MzcwNTQ4MDk3MzY1NDg6Mjc3NTI2NDgyOTI0ODg2Nw/

https://www.facebook.com/fclevski/videos/1561118854055794/UzpfSTI4MjY4ODQ3NTE0NTAyMzozMDU5NTc5NDM3NDU1ODk5/

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране