16.11.2021 | 12:25
Ами сега? Съдът спря вписването на Борислав Михайлов като президент на БФС
Още крият протокола от конгреса, което затвърждава съмненията, че протоколът може да бъде фалшифициран, пишат от екипа на Димитър Бербатов

Екипът на Димитър Бербатов информира през “Фейсбук”, че два състава на Софийския градски съд са постановили спиране на вписването на решенията на конгреса на БФС от 12.10.2021 г. в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел.

“Очаквано, два състава на Софийския градски съд постановиха спиране на вписването на решенията на конгреса на БФС от 12.10.2021 г. в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел. Три футболни клуба – ФК “Балкан Варвара”, ФК “Венци” и ФК “Русокастро”, обжалваха тези решения поради множество нарушения на процедурата по провеждане на конгреса”, се казва в съобщението на екипа на Димитър Бербатов.

“Ведно с това БФС още крие протокола от конгреса, което затвърждава съмненията, че протоколът може да бъде фалшифициран.”

“Фактът, че правният консултант на БФС (сериозна адвокатска кантора) не е подала основния документ, необходим за това вписване, показва, че съдържанието на протокола е причина за сериозни притеснения от страна на БФС”, пише още в съобщението.

https://www.facebook.com/revolutsiataetuk/posts/308098081066230

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране