24.12.2020 | 10:41
Бивша “Мис България” чака дете от депутат
Красавицата обяви новината чрез стилна снимка в "Инстаграм"

Една от ветеранките на конкурса “Мис България” Ваня Пенева е бременна. Красавицата, която получи титлата си преди девет години очаква дете от бившия депутат от Реформаторския блок Антони Тренчев.

Двамата са заедно от пет години, но това ще е първата им рожба. В профила си в социалните мрежи Пенева публикува черно бяла снимка, на която е гола само по воал, а под него се вижда издутото ѝ коремче.

До скоро влюбените го раздаваха повече безгрижно и не крояха планове за бебе. Няма и потвърждение двойката да се е подлагала на ин витро процедури и вероятно миската е забременяла по естествен път, пише “Хотнюз”.

Пенева и Тренчев определено обичат пътешествията. За петте години, откакто са заедно, двамата почти обиколиха света. В модните среди се шушука, че масрафите поемала майката на бившия депутат – Илияна Алипиева, която държи над 10 луксозни бутика у нас и облича гранддами като съпругата на президента – Десислава Радева.

В интерес на истината, 31-годишният Тренчев разполага с достатъчно средства и сам да спонсорира пътешествията си. Той е съосновател и изпълнителен директор на NexoBank – първата банка за дигитални активи. За сметка на това, Ваня Пенева към момента няма стабилни доходи.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране