09.10.2021 | 16:52
Борисов плаши пенсионерите: Януари оставате без пенсии, ако подкрепите Радев! (ВИДЕО)
"Задава се чудовищна инфлация. Това означава обедняване"

Януари сте без пенсии, ако подкрепите Радев. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко борисов по време на пресконференция в Пловдив.

Според него “Демократична България” не иска да е в “хватката” на администрацията на президента.

Борисов добави, че ДБ са поискали проверка на машините за гласуване, за да се гарантира честността на вота. Според Борисов това е признак, че имат подозрения в работата на машините.

“България вече е в пълна изолация! Задава се чудовищна инфлация. Това означава обедняване. Управлявахме България при най-тежките финансова и миграционна криза, но не позволих държавата да се разклати. Управлявахме по най-добрия възможен начин ковид кризата – тогава, когато никой не знаеше какво е това коронавирус. Вече светът излиза от пандемията, а тук на ден умират стотици българи!”, каза Борисов.

“Служебният кабинет излъга пенсионерите – „Татко каза, че ще ми купи колело, ама друг път!“. Обещаха пари на хората, които не могат да гарантират. През януари няма да има пари за пенсии, ако българите продължават да вярват на диктатора Румен Радев”, плаши той.

“:12 години държавата беше стабилна, както и цената на тока. Само за 5 месеца служебен кабинет цената на тока скочи от 70 лв. на 400 лева! С тези “мерки” до Нова година токът ще струва 500 лв.!

Румен Радев си позволява да се бърка в работата на Конституционния съд и да се меси в решенията на съдиите. Кирил Петков смята, че Лозан Панов трябвало да бъде главен прокурор, защото му е симпатичен. Това е разбирането им за промяна на съдебна система, така „почтените“ управляват България.

Зарaди позициите на Румен Радев България вече е в дълбока изолация. Няма път, няма посока, няма стабилност, няма отговорни хора”, добави Борисов.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/404598861055711

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране