03.06.2022 | 21:17
Венци Стефанов: Тези шматки, дето се правят на големи патриоти, да знаят, че Северна Македония е Югозападна България
"Моето потекло е от Битоля, но аз не съм македонец, аз съм българин!"

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира вчерашния двубой на националния отбор на България в Лигата на нациите. “Лъвовете” завършиха 1:1 със Северна Македония в Разград. Според боса на най-стария софийски клуб арбитърът Жереми Пиняр е ощетил нашите с отсъжданията си.

“На моменти отборът на Северна Македония беше по-нападателният, с повече хъс, но ако бяха отсъдени две нарушения, резултатът щеше да бъде в полза на България. Реално пред нашата врата нямаше сериозни голови опасности. Съдията определено им помогна – определено. Дузпата за мен е стопроцентова! Ударът беше по посока на вратата и такива измислени работи като прилепнала ръка – пълни глупости и простотии! Прилепнала е друг път. Като цяло оценката ми за нашите е положителна.

Моето потекло е от Битоля, но аз не съм македонец, аз съм българин! Тези шматки, дето се правят на големи патриоти, да знаят, че Северна Македония е Югозападна България. Казвам си истината, дреме ми на шапката. Знам къде е била столицата на цар Самуил и знам, че Северна Македония е Югозападна България. Както казах, потеклото ми е от Битоля, но там не стъпвам! Преди години един път отидох да си видя родата, почнаха да ме спират и да ме проверяват дали не съм шпионин. Представяте ли си за какво умопомрачение говорим”, заяви Венцеслав Стефанов пред Спортал.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране