23.07.2020 | 17:39
Вече не се крият! Рачков показа новата си изгора
Плеймейтката Анита Димитрова официално се появи с комика на светско събитие

Знойната плеймейтка Анита е новата изгора на Димитър Рачков. В това вече няма никакво съмнение, след като актьорът се показа публично с красавицата на рождения ден на съпругата на Маги Халваджиян – Кремена, пише “България днес”. Комикът дойде под ръка с моделката, като по този начин потвърди слуховете за отношенията между двамата. За връзката им се шушука отдавна, но нито Рачков, нито сексапилната блондинка искаха да коментират клюките.

На партито на Халваджиян се потвърди още един упорит слух, а именно този, че новата половинка на Мария Игнатова, която беше дълги години с Рачков, е философът и анализатор Ивайло Нойзи Цветков. Бившата господарка на ефира, която от есента ще измести Венета Райкова като водеща на “Папараци”, също се появи на купона с новото си гадже. Рачков и Мария заедно с новите им тръпки бяха настанени на съседни маси и цяла вечер срещаха смутените си погледи.

Участничката в конкурса “Мис Плеймейт” 2017 Анита Димитрова, която е от Хасково и работи като модел, и прочутият актьор са заедно от около половин година. През февруари отношенията между тях стават сериозни и двамата заживяват под един покрив. Русата изкусителка и Рачков упорито не искат да коментират връзката си, а преди време знойната хасковлийка отсече, че двамата са само приятели. По всичко личи обаче, че връзката им е сериозна и вече нямат желание да се крият. Близки до моделката издават, че Анита се надява съвсем скоро да получи пръстен от възлюбения си.

Подобно на бившия си любим и Мария Игнатова вече не крие отношенията си с Цветков. Двамата са заедно от началото на годината, но се познават отдавна. В Нойзи водещата харесала най-вече това, че е с остър ум и я кара да се чувства необикновена.

Мария има син от бившия си съпруг Петко Димитров. Цветков също има наследник – дъщеря Анна. Близки до двойката споделят, че те се разбират чудесно и се носят на крилете на любовта. Характерите на забавната блондинка и Цветков си пасвали перфектно и пред приятелки Мария издавала, че най-сетне е напълно щастлива. Игнатова беше безкрайно объркана и самотна след раздялата си с Рачков.

Снимки от рождения ден на Халваджиян показват, че екслюбовниците са в опасна близост. Димитър и Мария се гледат неловко, докато купонът е в разгара си. Впечатление прави, че новите им половинки също упорито избягват близки срещи, а красивата Анита се е “спасила” от Мария, заставайки между Рачков и Стефан – мъжа на Гала.

Бурната връзка на Игнатова и Рачков беше на приливи и отливи. Двамата няколко пъти се събираха и разделяха. Неведнъж те са споделяли, че постоянният медиен интерес влияе негативно на връзката им и често е причина за напрежение между тях. През лятото на 2017 година със специално съобщение до медиите Рачков съобщи, че с Мария вече не са двойка. След това двамата си дадоха още един шанс, но безуспешен. Окончателно сложиха край на съжителството си в края на 2018 година. В началото след последната и явно окончателна раздяла се опитали да поддържат добри приятелски отношения, но с времето разбрали, че това е почти невъзможно.

Тази есен Мария, която дълги години беше водеща в “Господари на ефира”, ще смени телевизията като новото лице на “Папараци”. Предаването ще е с нова концепция и ще носи името “Папараци – ново 20!”. Шоуто ще продължи да наблюдава българските звезди, но с повече хумор. Въпреки че отива при конкуренцията, Мария остава близка с бившия си работодател Маги Халваджиян и семейството му.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране