18.02.2022 | 21:44
Дамбовеца: Бойковите мекерета на “Делта Гард” от протестите се крият (ВИДЕО)
Припомняме, че бизнесменът и синът му бяха арестувани по време на протестите през 2020г.

Пламен Стоянов – Дамбовеца и синът му Димитър бяха арестувани при сблъсъците пред парламента в началото на септември по време на антиправителствените протести. Той се опитва да вкара полицаите, които са го арестували по време на протестите.

Прокуратурата ме съди мен и беше много интересно да бъдеш в залата и да видиш. Според експертите аз и Димитър сме имали на главата 18 полицаи. Някои от тях твърдят, че са бити. Полицаите коментират, че са жертва, а това са полицаи от Плевен и са жертва. А бойковите мекерета от Делта Гард ги крият, това са 4-5 човека. Ще има дело на второ четене. Маскираните като полицаи от Делта Гард са скрити. Тези битите не идват. Твоят приятел от Банкя стои пред камерите и наблюдава протеста и разпореждат да ме бият. Това коментира бизнесменът Пламен Стоянов – Дамбовеца в ефира на ЕВРОДИКОФ.

“През тези 12 години, в които Борисов управляваше, интересни неща стават. ГЕРБ вече пищи от полицейско насилие. Същите тези, които отгледаха Цветан Цветанов и всички свинщини, които са забравени. Осъдих ги в Страсбург, делото беше прието да се гледа като приоритетна, а след това като пилотна”, каза още Дамбовеца.

Припомняме, че Дамбовецът беше арестуван и по време на операция „Октопод“ през 2010 г., но така и не беше съден.

https://www.facebook.com/eurocom.bg/videos/3175587502676315/

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране