05.11.2020 | 17:33
Ето защо Рачков не е водещ в „Маскираният певец”!
Той е Бебето, категорични са зрителите

Димитър Рачков е Бебето в „Маскираният певец”, категорични са зрителите. Това е и причината, поради която той не е водещ на този сезон в един от най-гледаните формати.

Съмненията на голяма част от феновете, които от доста време говорят, че Димитър реално малкото голямо бебе, се потвърждават и от кадър. Снимката я пусна самият водещ в профила си в Инстаграм.

На снимката Рачков позира с балони и плюшени играчки, изглежда досущ като пораснало бебе. И ако част от зрителите определиха снимката като намек, че любимецът им очаква бебе от новата си приятелка, то други са категорични – намекът е недвусмислен.

Заради голямата вълна от недоволни зрители, които се възмущаваха, че любимият им водещ е подменен, Рачков е побързал по завоалиран начин да им покаже, че няма причини за негативни емоции.

Разбира се, дори този малък жест е съгласуван с продуцента Магърдич Халваджиян и с екипа, който стои зад шоуто, смятат зрителите.

Рачков не е първият от участниците, който се разкрива още преди да е паднала маската му. До този момент почти няма грешка. Всеки път, когато малък детайл издаде някого, вълната от предположения се оказва правилна.

Затова и мнозинството към днешна дата е единодушно. Падне ли маската на Бебето, ще се покаже физиономията на Димитър.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране