23.10.2023 | 15:25
Открили Владимир Путин в безсъзнание!?
Руският лидер получил сърдечен арест, реанимирали го

Руският президент Владимир Путин е претърпял сърдечен арест в апартамента в Москва в неделя вечерта, съобщава онлайн изданието на британския вестник “Експрес”.

Информацията тръгна от канал в Telegram, за който се смята, че е администриран от вътрешен човек в Кремъл. Според източника Путин е бил открит от охранителите си проснат на пода на спалнята си в безсъзнание.

Служителите по сигурността на Путин, които са били на смяна в резиденцията, чули шум от падане, идващи от спалнята на президента. Двама офицери незабавно нахлули в стаята на президента и видели да лежи на пода до леглото”, пише Telegram каналът General SVU, които се управлява от бивш руски генерал-лейтенант.

На мястото незабавно били повикани спешни медици, които констатирали, че руският лидер е получил сърдечен арест. След това 71-а годишният Путин бил преместен в специално оборудван медицински кабинет, част от неговия апартамент, където бил подложен на интензивно лечение.

Информацията е непроверена, а от началото на руската инвазия в Украйна из медиите постоянно циркулират спекулации за здравето на президента Владимир Путин.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране