07.02.2021 | 20:27
Румен Петков: Не участваме в лъженето на Манолова и “Отровното трио”
АБВ ще се явяват сами на изборите

“АБВ ще се явяват сами на изборите, няма да участват в платформата на Мая Манолова и т.нар. “Отровно трио”, заяви в интервю пред БНР лидерът на АБВ Румен Петков.

Той стигна още по-далеч, като добави, че партията му няма да участва в лъженето на коалицията на Манолова и “Отровното трио”. Като пример в тази посока той спомена това, че новото обединение не е взело отношение по въпроса с прекратеното от прокуратурата разследване за шкафчето на Борисов.

Бившият вътрешен министър разкри, че преди шест месеца са предложили на БСП да започнат разговор за бъдещето на лявото, но той не се е състоял.

“Отговорността за това е изцяло на ръководството на БСП. Сега търсят по места наши хора да ги подкрепят, което не е прилично. Ние ще продължим да вървим своя път и ще се явим сами със самочувствие на партия, която има качества”, подчерта още Петков.

Той разкри, че доц. Атанас Мангъров ще е лидер на листите на АБВ в 23-ти район в София и във Варна. В същото време бившият външен министър и евродепутат Ивайло Калфин няма да се кандидатира за депутат.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране