16.04.2024 | 10:50
Свежа оферта за Великден на Мальовица
Все още можете да резервирате своята семейна почивка

След края на сезона и обилния снеговалеж, на Мальовица заваляха промоционални цени. Офертите започват от 179 лв на ден за двойна фамилна стая. За по-малко от 700 лв 4-членно семейство може да се възползва от цели 4 дни /3 нощувки/ релаксираща и зареждаща почивка по време на великденските празници. Цената включва закуска, празничен обяд, ползване на СПА центъра и забавни великденски работилници за деца и възрастни.

Докато родителите се наслаждават на сауните, парната баня, солната стая, джакузитата с невероятна гледка към връх Мальовица, децата могат да се забавляват под надзора на аниматорите в зоната за игра.

Тук не само съхраняваме традициите, но и създаваме нови. Имаме резервации от семейства, които се връщат за трета поредна година, за да отбележим заедно Великден. Боядисваме яйца, хапваме козунаци – спазваме обичаите в подножието на невероятно красивия връх Мальовица. Въпреки че преди 2 години тук карахме ски на Великден, сега прогнозите „обещават“ слънчеви часове, което ще е благоприятно за зареждащи разходки сред вековната борова гора“ информират от Мальовица.

Все още можете да резервирате своята почивка за Великденските празници.

През последните години комплексът се утвърди като предпочитано място за семейна почивка. Гостите могат да разгледат реновирания с много грижа и специално отношение Музей на алпинизма в хотел Алпинист/ЦПШ. На тяхно разположение е и малкият параклис Свети Иван Рилски, в непосредствена близост до хотелския комплекс.

С пукването на пролетта в подножието на Мальовица започват и предложенията за пролетно-летни лагери, зелени училища и други групови събития.

Съвсем скоро ще поднови работа и Адвенчър зоната, която включва батути, летни шейни, надуваем замък, въжен град и алпийски тролей. Полет с дължина 200 метра над Меча Поляна е нещо, което не трябва да пропускате.

Мальовица Ви очаква!

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране