17.06.2021 | 18:57
Благотворителното щафетно бягане Edenred RUN 2021 събра 7069 лева в подкрепа на своята кауза
Ще бъдат закупени хирургични инструменти за Клиниката по детска хирургия на УМБАЛСМ Пирогов

“Идънред България” благодари на всички общо 58 отбора от 23 компании от различни сектори, които се включиха в благотворителното щафетно бягане Edenred Run 2021. То се проведе вчера (16 юни) в Борисовата градина в София. Интересът тази година беше много голям, като събитието събра 232 участници.

С всички събрани средства от тазгодишната кампания ще бъдат закупени хирургични инструменти за Клиниката по детска хирургия на УМБАЛСМ Пирогов. Организацията на събитието, както и самата кауза е в партньорство с 5КМ RUN.

От своя страна партньори на Идънред – SilaBG, Viveta, Балдаран, Office 1 и Jamieson – Хранителни добавки, витамини и минерали от естествени източници. се включиха в събитието с подаръци за участниците. Благодарим ви!

Отчет на събраните суми до момента:

Постъпили суми по банков път за такса за участие – 6425 лв. без ДДС

Дарена сума в брой по време на събитието – 644,40 лв.

Снимки от събитието може да разгледaте тук!

“Основната задача и цел на Edenred RUN тази година бе да предоставим възможност на служителите на нашите клиенти и партньори да се съберат отново заедно, да поспортуват и да се забавляват, допринасяйки с участието си към нашата кауза.

Хората сме родени да бъдем заедно и само заедно сме по-силни и постигаме чудесата, от които толкова много имаме нужда днес!

Вярваме, че участието в подобни инициативи трябва да бъде споделяно, благодарим на всички вас, които се включихте към Edenred RUN 2021 и които доказахте, че максимата ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ е по-вярна от всякога!”, добавиха от компанията.

https://www.facebook.com/Edenred.Bulgaria/posts/3960452390687327

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране