10.11.2022 | 13:57
Борисов за Мата Хари: Ще кажа коя е, когато питате Кирил и Лена за парапета
"Заклех се във всичко, че не съм имал кюлчета"

По време на днешното си участие по bTV водещият Златимир Йочев поиска Бойко Борисов да разкрие детайли около Мата Хари и снимките с кюлчетата, които в момента се разследват. Той попита експремиера дали все пак ще каже кой го е снимал и възможно ли е това да е бил Президентът Румен Радев.

„Когато дойдат Кирил и Лена и ги питате за парапета, ще кажа кой ме е снимал в леглото. Аз се уморих да отговарям на едно и също. Заклех се във всичко, че не съм имал кюлчета. Знаете, че живях с жена банкерка. Ако имам скрити пари, ще са при нея, а не в чекмеджета. Схемата беше елементарна, но сработи“, отговори спокойно Борисов.

„Винаги съм бил народен човек. И в тоалетната ме записваха. И к’во като ме записват? Сложиха ли ме пръв“, изтъкна той.

Водещият попита дали все пак има някаква идея кой може да стои зад записите.

„Записва ме най-вероятно същият, който записа Кирил Петков и Лена с парапета. Питайте Петков кой го снима с Лена на парапета и ще се обединим, за да го намерим. Имаме еднакви неволи и еднакви врагове. Както ние гадаем за моите снимки и записи, така може и те да гадаят. Никога не съм имал кюлчета, никога. С евро съм работил, но само с командировъчни пари“, категорично отсече Борисов.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране