09.02.2024 | 15:24
Борисов за СОС: Нито има сглобка, нито има сварка
"След седем избора, пълен хаос"

Нито има сглобка, нито има сварка, нито има някаква договорка. Просто опозиционните партии дадоха едно време, за да нещо да се нещо да се случи евентуално. То не може да се случи. Това заяви лидерът на ПГ на ГЕРБ-СДС пред журналисти във връзка с избора на председател на Столичния общински съвет и бъдещето на управлението на града.

“След седем избора, пълен хаос”, каза той във връзка с начина, по който бе избран председателя на СОС.

“Когато видяхме, че както в държавата, така и там, те не могат да се справят. Кметът не може да направи мнозинство. След като видяха вчера, че отиваме на избори, а никой няма нужда сега за общински съвет да има избори, защото се клати кмета. От това, което четохме флашките са подправени (бел. от ред. – от машинното гласуване на местните избори). Нека да ги осветлят, ако това се окаже, ще имаме избори за кмет”, категоричен бе Борисов.

“С такива кметове, с внуците и децата на Държавна сигурност най-много да пратят най-много в лагер. Нищо друго не може да се случи в София”, допълни той.

Борисов каза още обаче: “Време е за кмет за избори”.

“Партиите взеха решение този ад да се удължи с още известно време, белким на някой му дойде акъла да направи нещо правилно. Гасиха тока, палиха, правеха чудеса там”, коментира лидерът на ГЕРБ-СДС.

По думите му представителите на ПП-ДБ “се интересуват само от постове”. Той каза, че не е разговарял с никого от останалите политически лидери са сформирането на мнозинство в Общинския съвет.

Попитан за обвиненията на “Възраждане”, че отцепниците от групата са били купени, той каза следното: “Като някой има обвинения, да каже какви са”.

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране