20.01.2022 | 11:55
ВИДЕО: Спор в НС между автора на “Шибанистан” и Костадин Костадинов
Вие сте майстор на цирка, г-н Костадинов, признавам Ви, обяви Симон Милков

Новите националисти от „Възраждане“ си спретнаха скандал в парламента със Симон Милков, който се прочу с интервюто с Делян Пеевски в интернет рубриката си „Шибанистан“.

В кулоарите Милков спря лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов с въпроси как си е купил вилата във Варненско; кой е плащал за автобусите от протеста миналата седмица; варненецът, но бургаски депутат „Цончо Ганев човек на ТИМ ли е“ и др., пише “Флагман”.

Костадинов като своеобразен наследник на Волен Сидеров в парламента отвърна с агресия и контравъпрос, който повтори многократно: „Вие като сте осъждан и подсъдим, какво правите тука?“

„В момента Вие уронвате престижа на Народното събрание“, обяви лидерът на „Възраждане“, както и „защо не сте на постоянния си адрес и защо не могат да Ви намерят призовчиците от търновския съд“.

„А вие защо блъскахте служителите на НСО“, контрира водещият на „Шибанистан“. „Вие сте майстор на цирка, г-н Костадинов. Майстор сте и Ви признавам за това. Просто доста добре употребявате недоволството на хората във Ваша полза“.

Костадинов продължи да настоява: „Вие цапате институцията Народно събрание“.

„Как – че нося маска, а Вие сте без маска в Народното събрание и не спазвате основни закони, които Вие приемате в тази институция, г-н Костадинов“, попита риторично Симон Милков.

Лидерът на “Възраждане” влезе в разправа с човек от пресцентъра и попита кой е пуснал Милков в парламента. Депутатите от парламентарната група на националистите също се включиха в панаира – някои като фон, а други като агресираха водещия на „Шибанистан“.

Симон Милков преди това нямаше подобни проблеми с Христо Иванов и Томислав Дончев, от които успя да вземе интервюта в спокоен тон. Репортерът от „Шибанистан“ водеше със себе си оператор с камера, но по традиция снимаше и с телефона си.

Милков в миналото си е свързан с Николай Бареков и партията му “България без цензура”. Засичан е в различни протести, един от които срещу роми в столичния кв. “Орландовци” през 2015 г., както и в контрадемонстрации, подкрепящи Иван Гешев.

https://www.facebook.com/shibalanko/videos/248802043938395

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране