23.07.2020 | 13:34
Златка алармира: Баневи отново се опитват да всяват напрежение у летовниците на къмпинг „Каваци”
Без “мутри” управници!, призова Димитрова

“Семейство Баневи отново се опитват да всяват напрежение у летовниците на къмпинг „Каваци”. Почиващите алармират, че по плажа се разхождат здрави мъже в черни униформи, за да създават смут и паника у хората”, написа Златка Димитрова във “Фейсбук”.

Още от публикацията й:

“Искам да заявя, че в 2-те години, в които къмпинга се стопанисва от други хора, а не от тях, е много по-приятен и се доближава до нивото но гръцките. Спокойствието се върна и всички, които почиваме тук от повече от 20 години и сме едно голямо семейство, подкрепяме тази промяна. Днес дадох тв интервю, за да защитя свободата на Каваци не в качеството си на публична личност, а на човек. Заставам зад мнението си, но се притеснявам от присъствието на мъже в черно, защото и аз, и много други хора сме тук с малките си деца. Семейството ми от години води съдебна битка с Баневи за имот, който е доказано наш. Никога не сме преминавали границите, никога не сме обидили или нападнали, очакваме същото. Мутренските времена отдавна са в миналото.

P.S НАЛИ УЖ ЗАРАДИ ТОВА СА И ПРОТЕСТИТЕ?!? Без “мутри” управници!!! И аз ПРОТЕСТИРАМ: БЕЗ БЮРОКРАЦИ! СПРАВЕДЛИВИ ЗАКОНИ ЗА НАРОДА!!! #АМИН”.

https://www.facebook.com/zlatkaofficial/photos/a.10151667311820923/10158182335500923/?type=3&theater

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране