28.07.2021 | 23:25
Илиян Василев: ГЕРБ са възбудени, щом Делян Добрев ме съди за клевета (ВИДЕО)
"Той може да прави каквото иска, действията, които е предприел са в рамките на закона, но аз все още нямам искова молба"

Бившият енергиен министър и сегашен депутат от ГЕРБ Делян Добрев влезе във Фейсбук война с анализатора и критик на управлението на ГЕРБ Илиян Василев.

Добрев написа във Фейсбук, че ще заведе дело срещу Василев. Искът е за клевета, а сметките на Василев са блокирани.

“Чудя се как може един човек, който е бил дълго време на високите места в политиката да словоблудства, но научих по интересен начин, че сметките ми са блокирани. Отидох на касата, трябваше да си платя сметка и отсреща ми казаха, че картата ми е блокирана. Не взех веднага мерки, защото картите понякога блокират, но минаха няколко дни и се оказа, че имам запор по всичките си банкови сметки, както и част от финансирането на телевизинната продукция “Алтернативата”. Това коментира анализаторът Илиян Василев в ефира на “Честно казано с Люба Кулезич”.

“Делян Добрев може да прави каквото иска, действията, които е предприел са в рамките на закона, но аз все още нямам искова молба. Никога не съм говорил нищо конкретно за него, но за негово съжаление той е бил на висока позиция много дълго време, но е извършвал много неща от гледна точка на разпореждане на огромен публичен ресурс, както и други действия, които водят до това различни граждани да вземат отношение по неговите актове”, коментира още Илиян Василев.

ВИДЕО! 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране