29.01.2024 | 22:53
Истината за развода на Десислава Атанасова
Тя никога не е споделяла как се е запознала със съпруга си и защо са се разделили

Новият конституционен съдия Десислава Атанасова от ГЕРБ е доста пестелива на подробности около личния си живот. Известно е само това, че със съпруга й Красимир Атанасов са разделени от близо 10 години. Атанасова никога не е споделяла как се е запознала с него, както и защо се е стигнало до раздялата им.

Единствено е казвала, че след развода ги свързвал само синът им Владислав. Към момента не е ясно дали сърцето на една от първите дами в ГЕРБ е свободно, или не.

Той е вече на 22 години, завърши престижно столично училище през 2020 година,а после записа да следва висше образование, но майка му не разкрива в коя сфера се е насочил и дали е продължил образованието си у нас, или в чужбина.

Твърде възможно е синът на Атанасова да наследи бизнеса на своя баща. Красимир Атанасов е строителен предприемач, собственик на две големи фирми в Русе. Едната от тях „ДекраСтрой“ ЕООД през годините е печелила значителен брой обществени поръчки. Печалбите й годишно варират между 3 и 4 милиона лева, показва данни от Търговския регистър.

Основната й дейност е свързана със строеж на жилищни и нежилищни сгради, ремонти и предприемачество.

Втората фирма на Атанасов носи интересното име „Мравка“ и се занимава с търговия на стоки и услуги.

Красимир е инженер по образование, родом от Русе, където е завършил строителен техникум. На 54 години е, което означава, че е с 9 години по-възрастен от вече бившата си жена.

Докато са още семейство, двамата купуват просторен етаж от голяма къща в столичния квартал „Гео Милев“, близо до Румънското посолство. По това време Атанасова е министър на здравеопазването в първия кабинет на Бойко Борисов.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране