07.01.2021 | 19:10
Мангъров за класацията “Мъж на годината”: Това да не е порно, че да си мерим мъжествеността!?
Генерал-майор д-р Венцислав Мутафчийски също отказа номинацията

Инфекционистът доцент Атанас Мангъров се отказа от номинацията за “Мъж на годината”. Същото стори и генерал-майор д-р Венцислав Мутафчийски. Двамата обявиха, че не искат да участва в надпреварата, която се организира ежегодно от Дарик радио.

Шефът на ВМА посочи, че е бил изненадан от номинацията и не знае откъде идва.

Часове след това и Мангъров обяви, че няма да вземе участие в класацията.

“Какво значи “Мъж на годината”, първо? По какво ще мерим мъжествеността – по дължина, по дебелина, по какво… Това са пълни глупости. Това да не е порно, че да си мерим мъжествеността!? Айде, моля ви се…”, каза Мангъров пред dir.bg.

Попитан дали думите му означават, че ще се оттегли подобно на Мутафчийски, той каза: “Какво да продължа, да си мери дължината на моята мъжественост или големината на еди какво. Не се излагайте повече.”

На редовния брифинг днес самият Мутафчийски обясни, че неприятно се е изненадал от номинацията и не знае откъде е дошла тя.

“Късно снощи неприятно се изненадах и аз от това нещо и първата ми работа днес сутринта бе да изпратя писмо на г-н Радосвет Радев за оттегляне на подобна номинация, която не знам как се е случила и от кого”, категоричен бе ген. Мутафчийски.

В конкурса на Дарик радио в призовата тройка са номинирани Стефан и Максим Иванови – баща и син, прекосили с гребна лодка Атлантическия океан, доцент Атанас Мангъров и генерал Мутафчийски.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране