28.02.2023 | 9:39
Най-яката БГ мацка в OnlyFans: Предлагали са ми 40 000 лева за секс (ВИДЕО)
Стефани не крие, че е изкарвала по 6-7 хиляди долара на месец от акаунта си в сайта

Инфлуенсърката Tаttstoner, която напусна “Сървайвър”, призна пред Vbox7, че множество пъти ѝ е предлагано да прави секс за пари. Всъщност, тя казва, че това се случва практически всеки ден.

Истинското име на моделката е Стефани Разсолкова, като тя от доста време насам е успешен инфлуенсър в социални мрежи като Instagram и TikTok. Нещо повече – тя е една от най-успешните българки в платформата OnlyFans, където всяка красива дама може да получава пари срещу абонамент, който позволява на феновете ѝ да се радват на снимки и видеа.

Месечният абонамент за Tattstoner в OnlyFans е на цена от 30 долара. Ако вие решите да заплатите тази сума, можете да гледате ексклузивни снимки и видеа на Стефани, които тя публикува единствено на този сайт. Има и специални оферти, които можете да „отключите“ чрез допълнителни плащания.

Tattstoner определено впечатлява с екстравагантната си външност. Цялото ѝ тяло е покрито в различни татуировки. Това я прави доста атрактивна и няма как да я сбъркате с някое друго момиче в нета.

Сега Стефани застана пред обектива на лайфстайл платформата Vbox7, отговаряйки на някои интересни въпроси за нея.

„Предлагали са ми секс за пари. Предлагат ми почти всеки ден секс за пари, защото хората в България си мислят, че когато имаш OnlyFans, значи ти си ескорт или компаньонка“, заявява хубавицата.

Тя признава, че у нас е известна най-вече като „татуираната мацка, която пуши трева и си снима задника“. Допълва, че има може би един от най-известните задници в България изобщо.

Прозвището си е измислила, докато е била на морето и напушена. Преди се е подвизавала като Tattdevil, но е решила, че Tattstoner е по-грабващо. Споделя, че първата си татуировка е направила на само 13 години, като дори е била направена с правописна грешка. Стефани разказва, че майка ѝ е забранила да се татуира, но баща ѝ е позволил. Явно поради това тя си е изписала „На татко принцесата“ на английски език.

Относно наркотиците, Tattstoner споделя, че преди е употребявала и е на мнение, че „те не водят към нищо добро“. Сега е щастлива, че вече е излязла от този път и вече не използва твърда дрога. За сметка на това пуши марихуана по 70 грама на седмица. Имало е момент, в който е спряла тревата, тъй като е била натровена с билка и не е било никак приятно. По собствено желание обаче е спирала да пуши за не повече от две седмици. „Не че не мога да спра, просто не искам. Харесва всичко – и вкуса, и ритуала“, признава Разсолкова.

Tattstoner споделя, че на драго сърце би участвала във всяко едно българско риалити, стига да получи предложение. Тя дори признава, че вече се е записала за следващия сезон на “Ергенът”.

Попитана как е решила да си направи OnlyFans, тя отговаря: „Така или иначе си качвах провокативни и голи снимки в Instagram, а хората се самозадоволяват на тях, поне нека ми дават пари за това нещо.“

Не крие, че е изкарвала по 6-7000 долара на месец от акаунта си в сайта. Твърди, че не си е платила почивката на Малдивите с пари от OnlyFans, а със средства, които е получавала в Instagram, рекламирайки продукти.

Относно секса за пари Tattstoner признава, че са ѝ предлагали „всякакви суми“, но тя винаги отказва, защото не е такъв тип момиче. Максималната оферта за нея към секс до този момент е в размер на 40 000 лева.

Tattstoner казва, че никой от близките ѝ няма нищо против това тя да има акаунт в OnlyFans, защото тя не проститутира, а единствено се снима за платформата. Признава, че в момента си няма гадже.

 

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране