21.07.2020 | 13:43
Ники Михайлов и Николета вдигат тайна сватба в Гърция
Венчавката ще бъде в най-луксозния и неприлично скъп хотел в Атина

Ники Михайлов и Николета Лозанова вдигат тайна сватба в Гърция, твърди Show.bg. Двойката пази в пълна конфиденциалност щастливото събитие, тъй като ще е в изключително тесен кръг.

Венчавката ще бъде в най-луксозния и неприлично скъп хотел в Атина, където нощувката започва от 2000 лева и стига до 200 000. Комплексът предлага специални сватбени оферти, като на младоженците се предоставя президентския апартамент на хотела.

Цената на нощувка в него е точно 18 376 лева, с включена закуска.

Именно в президентския апартамент са настанени НиЛо и Ники, показа проверка на show. Влюбената двойка разполага с частен басейн, от който плеймейтката вече пусна няколко сторита гола. Панорамната гледка към морето пък е спираща дъха.

За големия ден Лозанова е наела един от най-добрите гръцки гримьори. На една от снимките си в Instagram пък моделката е тагнала известния сватбен фотограф Мариос Ставрополис, което още веднъж потвърждава информацията за предстояща венчавка.

Всъщност, според светски хроникьори Николета и Ники са сключили брак още преди година. За тайната им сватба отдавна се говори и самата плеймейтка преди време намекна. Сред звездите обаче е модерно да имат по няколко сватби с един и същ партньор, така че втората малка гръцка сватба на НиЛо и Михайлов не е учудваща.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране