20.10.2021 | 11:51
Пеевски пред “Шибанистан”: Нямам медии! Отслабнах заради мисълта за здравето (ВИДЕО)
Кандидатът за депутат от ДПС се появи в необичайно интервю и отсече: Не съм олигарх, искам да работя за хората!

Кандидатът за депутат от ДПС Делян Пеевски се появи в рядко и странно интервю пред журналиста от Велико Търново Симон Милков, чиято рубрика в интернет носи името “Шибанистан”.

“Искам да помагам на Велико Търново. За първи път ще бъда водач във Велико Търново. Направил съм много неща за хората на местата, в които съм бил водач. Сега искам да направя нещо и за Велико Търново”, каза Пеевски.

Нямам нищо общо с Васил Божков. Нямам никакъв спор с него. Законът “Магнитски” работи само в Америка и моите адвокати работят по въпроса. Тази тема няма какво да я коментира. Нямам никакво отношение към Lafka и не знам защо фалира. Нямам никакво отношение и към Бойко Борисов, допълни още той.

,,Не съм бил извън политиката. Аз съм си по районите и си работя. Не ме интересува какво мислят медиите, важно е хората да са доволни. Не знам чия кандидатура е тази на Иван Гешев. Не стоя зад него. Не съм олигарх и ще се боря срещу олигархията в новия парламент. Аз съм просто един депутат, нямам нито една партия. Иво Прокопиев кога ще го питате такова нещо? Поканих го да дойде и имаме сблъсък във Велико Търново. Неговите медии ме нарисуваха за 10 години, че аз съм олигархът”, коментира кандидат-депутатът от ДПС.

Аз нямам никакви медии. Винаги, когато съм имал, са били в регистъра на Министерството на културата, обясни той.

,,Отслабнах заради мисълта за здравето. Всички хора трябва да мислят за своето здраве”, отговори Пеевски на въпрос как е отслабнал толкова много.

“Ще бъда постоянно в парламента. Искам да работя за младите хора, да останат в България. Искам да се отварят предприятия, да се работи. Всичко, което е необходими за хората, ще направя”, завърши Пеевски.

https://www.facebook.com/shibalanko/videos/624656918544321

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране