26.11.2023 | 12:10
Шарлопова: На 40-ия ден от смъртта на Стефан получих заплахи от човек от силовите групи (ВИДЕО)
"Имаше няколко опита да ме откажат от бизнеса с хотели"

За последните близо 6 години от смъртта на съпруга ѝ – бизнесменът Стефан Шарлопов, тя трябваше да смени любовната приказка, с приказката за акули – бизнесът. Път, който се оказа трудно начинание за момичето от Пловдив с диплома по микробиология и генетика. Тя трябваше да преосмисли живота си и да се превърне в лидер, без да губи човечността си.

“Още на 40-тия ден от смъртта на Стефан, дойдоха в офиса, бяха пратили човек от силовите групи да ме сплаши. Изгоних го. Никой от тях не ми върна парите. Опитаха се да ме мачкат, защото останах сама. Имаше няколко опита да ме откажат от бизнеса с хотели. Имаше списък с имена, на които съпруга ми дължеше пари. Издължих се на всички, макар да не бяха много”, обясни тя.

Определя се като по-стабилна и приемаща. “Успях да се намеря, да се изправя срещу себе си и да се харесам. Губих вяра в Господ, сърдих му се, че ме е изоставил, но трябваше да премина през всичко това. Съдбата ми показа, че мога да живея без Стефан. Много трудно ми беше да се разделя с голямата дъщеря на мъжа ми – Ева. Никога не съм си представяла това, но тя реши да се развива другаде. Приемах я за много близък човек, израсна пред очите ми”, разказва бизнесдамата.

Налага ѝ се да разруши предубеждението, че е била жена в сянката на мъжа си. И когато всички погледи бяха вперени в нея, Бояна Шарлапова трябваше да покаже как се създава успешна бизнес жена. Нейната културна карта показа колко бързо се скъсяват невидимите граници в този мъжки свят. Бояна си върна силата, прие промяната, изправи се пред страховете си и сега жъне плодовете на своя успех и щастие. В момента Шарлопова е наръчник за преодоляване на емоциите и намирането на вътрешна сила.

ВИДЕО!

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране