21.06.2020 | 19:42
Лъсна истината за Домустелевизията и слугинажът към управляващите!
В една цивилизована държава, хората щяха да откажат окончателно да гледат тази продажна телевизия и другите, които изпълняват подобни мръсни поръчки, написа Елена Гунчева

АНТЕНИ публикува поредното разкритие на адвокат Елена Гунчева:

Това са препоръки към репортерите от директора на „Новини и актуални предавания“ на Нова телевизия Миляна Велева. В Домустелевизия явно смятат свободата на словото за обида. Но това са ОБЩЕСТВЕНИ ТЕЛЕВИЗИИ, КОИТО ФОРМИРАТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ.

Докъде ще стигне слугинажът на медиите и ибрикчийството към управляващите? Разбираемо е, собствениците на телевизии, които са ги купили именно с цел да обслужват властта и да манипулират народа, да отправят подобни препоръки. Учудвам се, че има журналисти, или по-скоро журналиститутки, които без срам и свян изпълняват подобни мръсни поръчки.

Хората по селата и малките градчета почти нямат кабелна телевизия, нямат интернет и се информират само от телевизиите. Сега виждате каква помия се излива в тези обществени медии, които имат задължението да осведомяват хората и да са НЕЗАВИСИМИ.

Медиите са четвъртата власт. И не е редно да служат като тоалетна хартия на другите три власти. Защото тяхната отговорност е още по-голяма.

Вие се чудите, защо по телевизиите не излъчват посещенията на Президента Радев из България, от посрещанията му топло от хората? Вие се чудите защо не се чува нищо да е направил? Вие се чудите защо се замазват престъпленията на гербавите? Това е отговорът на въпроса ви!

В една цивилизована държава, хората щяха да откажат окончателно да гледат тази продажна телевизия и другите, които изпълняват подобни мръсни поръчки. Защото заради такива журналиститутки, ще сме на 258 място в света по свобода на словото!

Целият текст на „препоръките“:

„Професионални насоки(май 2020) на НоваТВ

Колеги, напомням на всички, че репортажите за кметовете на ГЕРБ, за които имаме данни, че имат минимални грешки в управлението да са леко критични.

За кметовете на БСП и ДБ, включително и районните в София, трябва да сме силно критични, та дори и да засягаме Столичната община.
Знаете, че не трябва да изкарваме управлението безгрешно, но не и провалено,

ЗА ДА НЕ НАРУШАВАМЕ ДОГОВОРА,
но ни е позволена критика, в рамките на нормалното.

Напомням ви, че от репортажите с премиера да се изрежат въпросите на бТв, 7/8 и Свободна Европа.
За президента – репортажите да са кратки и без конкретика.

Божков винаги да е споменаван като
ОБВИНЕНИЯТ В РЕДИЦА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ БИВШ ХАЗАРТЕН БОС. В тази връзка – канете Найденов по-често. Той СЪЩО СЕ Е ЧУЛ С ШЕФА и има готовност винаги да е първо при нас.

Даренията на шефа и г-н Пеевски да се отразяват с необходимото внимание.

Не забравяйте препоръките ми от началото на месеца, относно компаниите на шефовете и отразяването на посещенията на премиера в тях. Същата трябва да е и посоката днес.

С колегите от Канал 3 поддържаме първоначалната уговорка за обмен, а от днес и с агенцията на г-н Недялков (ПИК – А.Н.). Там препоръките при конференциите на Щаба да се чуват ВИНАГИ въпросите на ИВЧЕТО (явно Ива Николова – А.Н.). Нареждането е от шефа и аз смятам така.

За спортна дирекция – знаете от новия сезон – политиката се променя и започвате да изписвате и изговаряте двете цската така: цска – София, а новаците като ЦСКА 48.

Васко(може би Васил Иванов – А.Н.) е говорил с шефа и трябва да се покаже отношение към втория му клуб. Не му е харесало това, което е чул и видял.
Не искам да съм лошата, но ще се наложат още съкращения, заради Covid-19.

Не мисля, че ако се придържаме към спуснатите от Севда насоки, ще имаме проблеми. Следвайте препоръките до изборите.

Поздрави и весел Гергьовден.

Миляна“

Елена Гунчева

* В света има 258 държави, някои зависими, протекторати или колонии, но като общо брой са толкова.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране