07.12.2023 | 11:28
Бесни левскари разкъсват Сираков, погнаха и Илиана Раева
Раев, изчезни под полата на жена ти, призова го Степан Хиндлиян

Фенове на Левски заляха с негативни коментари фейсбук страницата на клуба след отпадането за Купата на България – срамната загуба с 1:2 от Хебър (Пазарджик).

Вече тече организация за масов протест, чиято цел е свалянето на Наско Сираков от властта на „Герена“. Детайлите за събитието, както и неговата мащабност ще бъдат обявени през следващите дни. Действията няма да са във Фейсбук, форуми и други социални медии. Протестът ще е физически, уличен, с подходящите предупреждения и заявления към полиция и съответните органи. Десетки фенклубове на Левски в страната са декларирали готовност за сериозно присъствие.

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян написа гневни думи по адрес на Наско Сираков. Той го призова „да изчезне завинаги“ и допълни поста с обиди по адрес на съпругата му Илиана Раева.

Ето какво написа Степан Хиндлиян:

„Раев, време е да изчезнеш завинаги. Най-много ще ти отива под полата на жена ти, а тя да яха метлата и да отлита в орбита… Вън безхаберници, прости!!!“.

След поредния слаб мач Левски беше лишен от единствената възможност за трофей този сезон.

Ето част от по-любопитните мнения на феновете, дошли минути след резила срещу закъсалия финансово тим на Хебър:

Петър Радовски: Пореден нулев сезон. Такава бездушна игра няма никъде. Коле, оставка кога?

Мартин Статков: Кольо, не губи кураж, идва нов бараж!

Тони съм аз: Г- н Боримиров каза, че гоним титлата. Нищо фатално не е станало!

Цветослав Иванов: Още не е завършила годината, а ние официално приключихме курса и за първенството, и за купата. Аз, в качеството си на обикновен фен на ЛЕВСКИ, свалям доверието си към г-н Николай Костов и с нетърпение ще чакам оттеглянето му като старши треньор на отбора. Много интелигентен човек, възпитан, но ЛЕВСКИ е твърде висок връх за него. Отборът няма никакъв облик.

Л. Петров: Събирайте си палмите и изчезвайте.

Цветалин Пижов: Андреев веднага да бъде изгонен от отбора! Трябват ни мъже! Вижте ситуацията с Велтон и вратаря на Хебър, как му се хвърли в краката, дори с опасност за дузпа, а нашето Пламенче като девойка, сакън да не го уцели в брекетите 🤣🤣

Христиан Пенчев: Да се закрива тоя цирк. Имахме една хубава година и ни я взехте, разделихте ни. Ходете мъчете друг отбор. Стига сте петнили името на Левски. Фалирайте отбора и закривайте цирка!

Алекс Алекс: Колю Костов е най-малкият проблем на отбора, най-малкият. Който и да е тренер, все тази.

Мишо Мишо Мишо: Левски не напусна турнира, Левски беше изритан като мръсно куче от турнира, след отчайваща игра!

За всички, които обичат Левски София 1914: Най-ценният трофей, чакан цели 13 години, благодарим ти, Мъри. 💙 Георги Аспарухов-Гунди: „Не се сърди, че те замерят – те нямат друг начин да те достигнат“

Иван Вълчев: Не говорете така за г-н Наско Сираков! Той е най-голямата жива легенда на клуба! Благодарение на него Левски все още съществува и не е фалирал. С Вас сме, г-н Сираков, не се давайте под натиска на СЗдружението… те искат да лапат от кранчето, а от него може да лапате само Вие… и Илиана!

Сашо Стефанов: Андреев при втория гол, който му намушкаха, беше дърво (чукан). Слаб вратар, не заслужава да е в Левски.

Димитър Славов: Срам! Такива отбори като Хебър трябва да са ни за загрявка, това не е най-великият клуб Левски!

Ахмед Башев: По-трагичен Левски не бях гледал от 15 години насам.

„Нашата любов е по-силна от вашата омраза„: Наско, Боримиров и Костов са ми Тонев, Гонзо и Достанич. Оставка!!

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране