04.04.2021 | 10:49
Борисов: Радев избра тази дата, изборите ще излязат над 150 млн. лева (ВИДЕО)
Да отвърнем на лошото с добро, призова премиерът

Можеше и по-спокойно да е на изборите, ако не беше инатът на президента. Това заяви премиерът Бойко Борисов при гласуването си за парламентарните избори в столично училище Банкя. Това са най-скъпите избори, близо 50 млн. лв. се дадоха за машинното гласуване, близо 9 600 машини са взети и разнесени, отчете премиерът.

Над 150 млн. лв. ще излязат изборите и ако някой иска на няколко месеца да си даваме по 150 млн. лв., вместо да отидат за хората – това е негово право, посочи Борисов, пише fakti.bg. По думите му, премиерът гласува за това, което народът иска да бъде направено. Слизаме от третата вълна, минахме половин милион ваксинирани, коментира премиерът Бойко Борисов и благодари на всички, които се занимавали с изборите. На седмична база за изминалата седмица има 801 нови случая по-малко при 3100 теста повече на седмична база.

Борисов пожела успех на всички партии на днешните парламентарни избори и настоя те да бъдат честни и почтени. Не може да има няколко процента, а да искаш да водиш от името на народа и обратното. Надявам се мобилизацията на партията в ГЕРБ и в Съюза на демократичните сили (СДС) да е успешен, категоричен беше премиерът. Бойко Борисов честити на католиците Католическият Великден.

ВИДЕО!!

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране