01.11.2021 | 7:11
ВИДЕО: Феновете на ЦСКА и Локо (Пловдив) се млатиха преди мача на “Армията”
"Армейците" загубиха с 1:3 след три гола на бивш свой футболист

ЦСКА допусна поражение с 1:3 като домакин на Локомотив (Пловдив) в мач от 13-ия кръг на efbet Лига.

В герой за “смърфовете” се превърна бившият футболист на “червените” Георги Минчев, който наниза хеттрик в 49-ата, 55-ата и 66-ата минути. Почетното попадение за домакините вкара Йоан Баи в 84-ата минута.

Мачът на стадион “Българска армия” беше белязан от страшен скандал. Феновете на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) си спретнаха масов бой минути преди започването на двубоя.

Скандалът избухна между агитката на гостите и запалянковците на домакините, намиращи се в сектор “А”. Ултрасите на Локо прескочиха загражденията, потрошиха част от недочупените седалки в блока между секторите “А” и “Б”, след което започнаха да се бият с фенове на ЦСКА.

Побойниците от двете страни използваха в мелето седалки, метли, колани и ъгловото флагче от терена.

Сред пострадалите бе администраторът на ЦСКА Стойко Сакалиев, който беше ударен със седалка по главата.

Ултрасите на червените от сектор “Г” не останаха безучастни, прескочиха загражденията, нахлуха на пистата и се отправиха към сектора за гости.

В крайна сметка, с огромни усилия и с известно забавяне, полицията и стюардите овладяха ситуацията и не позволиха да се стигне до много по-сериозни инциденти, каквито предпоставки съществуваха.

Това не е първо масово спречкване между феновете на двата отбора в последните години. Те си спретнаха подобно меле и през 2017 г., но тогава двубоят бе на “Лаута”.

ВИДЕО ОТ БОЯ!

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране