22.12.2022 | 23:22
Влюбените Ани Салич и Цацаров избягаха от България
Двамата не посетили комерсиални туристически дестинации, каквито са Барселона и Мадрид, а прекарали няколко дни в малкото и китно градче Сан Садурни д Анойя

Поредното романтично бягство са си подарили Ани Салич и Сотир Цацаров. Новинарката и бившият главен прокурор, които са двойка от година насам, били на дълга ваканция в топла и слънчева Испания в навечерието на празниците, писа „Ретро“.

Двамата не посетили комерсиални туристически дестинации, каквито са Барселона и Мадрид, а прекарали няколко дни в малкото и китно градче Сан Садурни д Анойя, което се намира в област Каталуния. Всъщност то е изключително популярно с виното типично за Испания, наречено „кава“.

Очевидно Цацаров и Ани са ценители на изисканото питие, тъй като са посетили една от най-старите изби в града Фреженет, чиито вина се продават и в България. Компанията е най-големият производител на пенливото вино „кава“ по традиционен метод в световен мащаб и се води най-големият износител на напитката.

Пътешествието до Испания е поредният романтичен воаяж, който ВИП двойката си подарява през тази година. Няколко пъти Ани и Сотир бяха на почивка в Гърция из любимите места на новинарката, която от години е влюбена в Гръцката Ревиера.

Ани Салич и Цацаров живеят заедно от началото на годината, но връзката им все още е дискретна. Двамата избягват да се появяват на публични места в България заедно, затова предпочитат да пътуват в чужбина. Преди няколко месеца зрителите заподозряха, че новинарката вече е сгодена за бившия главен прокурор и бивш шеф на КПКОНПИ, тъй като е ефир тя се появи с красив пръстен, напомнящ годежен.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране