11.09.2023 | 12:24
Залятата с хейт “Мис Варна” стана “Мис България” 2023 (ВИДЕО)
Не съм очаквала, много съм щастлива, каза 17-годишната красавица Елизабет Кравец

17-годишната Елизабет Кравец, завоювала титлата “Мис Варна”, е тазгодишният носител на приза “Мис България”. Отличието й бе връчено на официална церемония в столицата в неделя вечер.

Красавицата е професионална състезателка по спортни танци, четири пъти е била републиканска шампионка. В момента се готви за световното първенство в Белгия на 26 ноември.

Подгласнички на Елизабет Кравец за “Мис България” станаха Илияна Борисова (“Мис Шумен”) и Наталия Вончева (“Мис Чирпан”).

Елицабет Кравец от 10 години живее във Варна. Майка й е българка, а баща й – наполовина евреин, наполовина украинец.

„Не съм очаквала какво ще стане, много съм щастлива, емоциите са много”, каза Кравец Кравец в първото си телевизионно интервю след конкурса, който спечели.

След като спечели конкурса „Мис Варна” имаше дискусия в социалните медии за произхода й.

„Аз съм българка, просто съм със смесен произход. Българка съм, варненка съм”, категорична е Елизабет Кравец.

Пред NOVA разказа, че на сцената е от малка. „Шампионка по спортни танци съм. Сцената ми е като втори дом. Републикански шампион съм и седма в света. Готвя се за световно първенство – 26 ноември в Белгия”, разказа Елизабет Кравец.

Иска да учи дерматология и моден дизайн.

Първата подгласничка Илияна Борисова, която преди това спечели конкурса „Мис Шумен” е още ученичка. Иска да се реализира в областта на хуманитарните науки. Иска да учи психология и да работи за оставането на младите хора в България.

Втората подгласничка Антония Ванчева е „Мис Чирпан”. От скоро се явява на конкурси за красота, иначе учи актьорско майсторство. Иска да е актриса и да изиграе някоя силно драматична роля.

ВИДЕО!

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране