14.07.2022 | 17:23
Засуканата Рич Бич: Известен певец и продуцент от “Пайнер” ме изнасили
Случи се докато жена му и децата спяха на горния етаж

Известната Тик-ток сензация Рич Бич хвърли голяма бомба в публичното пространство.

Оказа се, че Ванеса Кьосина от Вълчедръм е искала да пробие на музикалната сцена, и по-специално в “Пайнер”. Отишла на прослушване при известен продуцент и певец, който я изнасилил в студиото, докато жена му и децата били на горния етаж.

Устатата интернет звезда описва подробно мераците си да стане певица и през какъв ужас е минала въпросната вечер, когато известният певец и продуцент я насилил.

“Ето защо си уговорих среща с известен бг продуцент, който не обещаваше, че ще те направи звезда, а по-скоро, че ще ти уреди участия, за да може първо да те чуе и да разбере дали се държиш добре на сцена. Преди една седмица се запътих към уговорената ни среща в Бояна, където се оказа, че той живее и има звукозаписно студио. Истината е, че мъжът е доста популярен, женен и самият той е певец. Няма да казвам повече, но когато спрях пред триетажния дворец на тиха улица в квартала – дъхът ми спря. В гаража имаше паркирани автомобили за стотици хиляди, а от къщата тъкмо излизаха две от любимите ми поп-фолк звезди. Заведе ме мой приятел музикант, който е барабанист в един от най-известните оркестри в момента. Домакинът слезе по къси панталонки и чехли и съвсем приятелски попита „Това ли е момиченцето?”.

Останахме до късните часове, като подкрепихме моя кастинг със солидно количество алкохол. Когато останахме двамата прекарахме в сладки приказки поне още два часа, а накрая той ми каза, че гласът ми не е от най-добрите, но ако съм готова да се упражнявам и да съм отдадена на работата може да измислим нещо. Аз се съгласих в отговор, а той без да очаквам се приближи и ме сграбчи за дупето. И двамата бяхме доста пияни вече, но аз отказах нещата да стават по този начин.

Силните му ръце обаче не ме пуснаха и след няколко минути аз се предадох. Той ме целуваше така сякаш не е виждал жена и не след дълго усетих как вдига роклята ми и мощните му тласъци проникват в мен. Всичко стана толкова бързо, че не осъзнах, че ние го правим върху пулта в това студио, докато жена му беше само два етажа над нас. Останалото ще запазя за себе си, но ще кажа, че това беше едно от най-мръснишките ми изживявания и една от най-големите фантазии да го правя с известен без изобщо да съм очаквала. След тази случка никога повече не му се обадих”, казва Рич Бич за vbox7.com.

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране