18.11.2020 | 18:11
Ивелин Попов за Лечков: Не е постигнал нищо, да си гледа сутрешните кросове в Сливен!
Доста малка тежест има в неговите думи и поведение. И като цяло, не е от авторитети в българския футбол, коментира Попето

Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов отново атакува Йордан Лечков. Попето бе нападнат от члена на Изпълкома след загубата от Финландия. Първо нападателят на руския Сочи използва социалните мрежи, а сега говори пред БНТ.

“Няма как повече да търпя критики от него. Той не ми е никакъв на мен – нито ръководител, нито директор или президент. Мисля, че хората, които разбират от футбол, и феновете изобщо не му обръщат внимание. Доста малка тежест има в неговите думи и поведение. И като цяло, не е от авторитети в българския футбол”, заяви Попов.

“Появява се на мач навил зимната шапка нагоре, с анцузите на националния отбор. Той имената на футболистите от нашия отбор не ги знае. Както и тези от противниковите тимове. Този човек 15 години е отговорник за националния отбор и абсолютно нищо не е постигнал. Да си седи в Сливен, на “Сините камъни”, да си прави гимнастиката и сутрешните кросове и да не се занимава повече с мен”, категоричен бе Попето.

След загубата от Финландия Лечков коментира в ефир: “След като футболът може без Марадона, Лечков, може и без Ивелин Попов, както е видно. С какво щеше да бъде променено всичко това? Колко ви е симпатичен Ивелин Попов? Защото споменахте него. С какво допринесе? Да се сетим за един мач или квалификация. Защото самите футболисти играят. Защо аз трябва да поемам негатива, че отборът не се е класирал?”.

Нападателят на руския Сочи реагира в социалните мрежи и написа: “Дане – Какадуто, пак се изказваш неподготвен!”.

Припомняме, че именно Лечков беше смятан за главната причина Ивелин Попов да се откаже от националния отбор по футбол.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране