31.12.2020 | 12:21
Какво предлагат телевизиите в новогодишната нощ
Би Ти Ви залага на празнично издание на "Шоуто на Николаос Цитиридис"

На най-популярните си лица и предавания ще разчитат телевизиите, за да задържат вниманието на зрителите в новогодишната нощ. При липсата на посрещане на новата година в центъра на София БНТ залага на две предавания, обединяващи хумор и музика.

На 31 декември 2020 г. от 20:30 по БНТ 1 ще започне “Новогодишна щръклица”. В нея скечове ще разиграят Татяна Лолова, Любо Нейков, Албена Михова, Филип Аврамов, Мая Бежанска, Виктор Калев и други, пише “Дневник”.

Ще пеят Николина Чакърдъкова, Бинка Добрева, Гуна Иванова, Нелина, Софи Маринова, Румяна Попова, Орлин Горанов, Илия Луков, Елица Тодорова, ще свирят оркестър “Карандила”, виртуозният цигулар Венци Такев и много други.

Началото на програмата “Нова година с БНТ” е в 22.15 часа, като водещи са актьорите Александра Сърчаджиева и Руслан Мъйнов, на които компания правят чаровните лица на БНТ Боряна Граматикова, Орлин Горанов, Ева Кикерезова и Георги Любенов.

Скечовете ще са дело на Георги Мамалев, дуета Димитър Иванов-Капитана и Бай Тъньо, Ники Станоев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, както и актьорите от Варненския куклен театър.

Музикалните изпълнения ще са всеки вкус, като ще се редуват Силвия Кацарова, Васил Найденов, Веселин Маринов, Орлин Горанов, Богдана Карадочева, брас бендът на Михаил Йосифов, 100 Кила, Дара,Михаела Маринова, Дийп Зоун, Виво Монтана, Тони Стораро, фолклорен ансамбъл “Чинари” и българската надежда за “Евровизия” – Виктория.

Би Ти Ви залага на празнично издание на “Шоуто на Николаос Цитиридис”. В него ще гостуват 12 популярни българи – Катето Евро, Максим Ешкенази, Башар Рахал, Люси Дяковска, Криско, Тони, Фики и Емрах Стораро, Папи Ханс, Есил Дюран, Дънди, Алекс Петканова. Водещи на новогодишния двучасов епизод ще са титулярът Николаос Цитиридис и чаровната му колежка от “Преди обед” – Рая Пеева.

В последните часове на старата година bTV ще излъчи и специална празнична новогодишна програма “2020-а чао, чао!”, водена от Иван и Андрей, Мария Силвестър и Мария Игнатова.

Те заедно с новогодишните си гости ще пеят, ще водят любопитни интервюта и ще пътуват във времето, за да направят свой прочит на последните 20 години – с важните събития, с абсурдите и с хората, които промениха света. На сцената ще бъдат изпълнени и 12 култови хита на Стефан Вълдобрев, Светльо Витков, Графа, Дони и Нети, Преслава, Криско, Анелия, Ивана, Михаела Филева и Вензи, Миро, Кольо Гилъна.

“Нова телевизия” ще се бори за зрителското внимание със специален новогодишен епизод на шоуто “Маскираният певец”, което започва в 20 часа.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране