07.11.2023 | 10:06
Срещу 20 бона: Ванко 1 оправи кандидат-кметицата, която проби в порното (СНИМКИ)
"Да, с нови зъби съм. Циркониеви коронки имам, това е така наречената холивудска усмивка. Все пак се целя там. Много съм доволна”

Голата кметица Диана Габровска се похвали с чисто нови зъби. Мацката, която развива успешна кариера на порноактриса, си е направила така наречената холивудска усмивка и вече я е показала в няколко филма за възрастни, пише “Телеграф”.

Цирконий

„Да, с нови зъби съм. Циркониеви коронки имам, това е така наречената холивудска усмивка. Все пак се целя там. Много съм доволна”, шеговито каза Диана Габровска.

Зъбите са направени в клиниката на Ванко 1 в Пловдив. За да се сдобие с тях, красавицата е броила около 20 000 лв. Болка нямало, 2 седмици били необходими на зъболекарите и зъботехниците да подредят усмивката на порнозвездата.

“Всичко е направено много добре, естетически, така че да не се забелязва от самолет”, обясни още тя и добави, че и цветът, и формата са съобразени така, че да имат естествен вид.

Разбира се, Габровска не пропусна да се похвали на феновете си в мрежата с новата си придобивка, като сподели видео от Гърция.

https://www.instagram.com/p/CytVS4eNPhf/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

 

Шоу

„Хващате ме на вратата, точно се прибирам в България. Бях в Гърция, снимах 4 нови филма. Кой ще излезе първо не знам, бях там 5 дена“, обясни Диана.

Новата усмивка вече е запечатана в последните заснети филми. „Снимахме на Коринтския залив – много е красиво, има интересни нови неща“, добави тя.

В България Габровска е в трескава подготовка за още един проект, в който ще се включи. Става дума за подкаст на живо, който ще се казва „Филми за възрастни”, премиерата му е на 17 декември.

Диана Габровска стана първата официална българска порноактриса. Това се случи точно преди една година, а за това време натрупа цели 12 излъчени филма за възрастни.

Брюнетката, която се кандидатира за кмет на родното й градче Момин проход и стана известна покрай голите й снимки, които заляха нета преди местните избори през октомври 2019-а, изстреля за отрицателно време 11 пикантни видеа в гръцката платформа. В първото тя влиза в лесбийски сцени, при друго е с двама мъже, при трето с бял и тъмнокож мъж, а в четвърто отново е в тройка, но този път с друга жена и мъж.

За отличните й изяви в порноиндустрията първата българка, която официално проби във филми за възрастни, грабна голямата награда на мащабен еротичен фестивал в гръцката столица Атина.

Призът за фаталната брюнетка, която е и Мис Плеймейт и прие поканата да се влее в редиците на порно кралиците, е за най-добра сцена между трима души.

https://www.instagram.com/p/CzEdTWRtwMt/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/p/CzRhwZatzPx/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/p/CmUiJr2rueZ/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

 

 

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране