22.03.2021 | 23:36
Край на страстната любов между Черната Златка и Кирил Танев
Димитрова е залитнала по друг мъж, с когото се е запознала по време на рекламни снимки

Черната Златка отново е сама, въпреки че през последните месеци демонстрира луда и страстна любов с фитнес инструктора Кирил Танев. Профилът й в социалните мрежи беше осеян с общи снимки, а в момента от тях няма и спомен – заличени са до една.

Същата промяна се вижда и в профила на фитнес инструктора, който иначе също залагаше постоянно на онова, което прави с популярната плеймейтка, във фитнес залата или извън нея. В крайна сметка връзката между двамата е вече история, а причината за раздялата им е повече от покъртителна.

Оказва се, че Златка Димитрова е залитнала по друг мъж, с когото се е запознала по време на рекламни снимки и щом разбрал това, Танев не издържал и й показал вратата, пише Nie-jenite.bg.

За това действие на плеймейтката обаче, си имало логично обяснение, ако можем да се доверим на близка нейна приятелка, според която Танев бил свръхвзискателен към визията на Черната Златка и постоянно я тормозел да гладува и да тренира.

“Случваше се да качи 1 килограм отгоре и той не спираше да й го натяква. Постоянно я караше да гладува и спазва режими, тренираха с часове всеки ден, но той все беше недоволен от тялото й”, твърди още дружката на Злати.

“Затворете някои врати днес. Не заради гордост, безсилие или арогантност, а просто защото не водят към никъде”, гласи скорошен пост на Кирил Танев в социалните мрежи, а в този на Златка посланието е рефрен от романтичното парче на Weekend “Save your tears” (“Спести си сълзите”): “Знам, разбих сърцето ти, както сториха с моето, и сега няма да ме обичаш отново”.

Припомняме, че преди да срещне Кирил Танев, Златка Димитрова живееше на семейни начала с Миро, от когото има син. Двамата се разделиха преди близо 3 години, след като той я заряза заради друга.

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране