26.07.2021 | 8:12
Любо Пенев вече не е треньор на ЦСКА
Информацията е на един от тарторите на агитката на "червените"

Любослав Пенев вече не е треньор на футболния ЦСКА. Той е заявил това пред един от тарторите на агитката на “червените” Иван Велчев-Кюстендилеца, който го сподели в социалните мрежи.

Според “Дспорт” информацията е вярна и скоро отборът от стадион “Българска армия” ще има нов специалист начело, който ще води сутрешната тренировка на тима днес (26 юли).

Освобождаването на Пенев идва след първата победа за сезона на ЦСКА – срещу ЦСКА 1948 с 4:2. Преди това “червените” загубиха мача срещу Лудогорец за Суперкупата на България с 0:4, а с Лиепая направиха 0:0 в първи мач от втория кръг на квалификациите за Лигата на конференциите.

След него и след сблъсъците между ръководство и фенове, от ЦСКА излязоха със съобщение, че Пенев има пълната подкрепа на всички в клуба.

Според “Труд”, отстранен от ЦСКА е и главният мениджър Стойчо Стоилов. Именно той беше обект на гнева на феновете преди дни и се наложи полицията да се намеси, за да не се стигне до по-сериозни сблъсъци. Привържениците скандираха срещу Стоилов и подкрепяха Пенев.

Атрактивният специалист зае отново треньорския пост на стадион “Българска армия” в края на март 2021 г., заменяйки Бруно Акрапович. Под негово ръководство “червените” успяха да спечелят Купата на България и да постигнат първа победа у дома над Лудогорец, при това с 4:1.

Наскоро се заговори за конфликт в щаба на Пенев заради смяната на кондиционния специалист Кирил Динчев, чието място зае испанецът Пабло Караско. Треньорът заяви, че самият Динчев е поискал да прекрати работата си с първия тим.

https://www.facebook.com/ivan.velchev.98/posts/4931129040237726

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране