01.12.2022 | 2:09
Времето отново ще е красиво – Никол Станкулова се връща на екрана
У дома постоянно трябва да се пази тишина, защото по всяко време има поне едно дете, чийто режим предвижда сън, разказва щастливата майка

Никол Станкулова се завръща идната седмица в Нова телевизия, за да ни представя времето красиво. Това беше нейното второ, по-дълго отсъствие, след като преди около година роди пак дъщеричка – 3 години след първата. Този път работата не ѝ е липсвала много, защото осъзнала, че най-хубавото време не зависи от метеорологичната прогноза, а като виждаш как децата ти растат.

С чувство за хумор Никол обяснява, че поговорката “Където едно дете, там са и две” е измислена от човек, който не е имал две.

“У дома постоянно трябва да се пази тишина, защото по всяко време има поне едно дете, чийто режим предвижда сън. А пък нощите – ако едното е с колики, другото сънува кошмар. Но е прекрасно”, разказва Никол. Затова този път ѝ е по-трудно да се върне в телевизията.

Първия път Никол се появи в ефира на третия месец след раждането. Сега е искала да преживее всички хубави моменти с малките момичета. Предстои ѝ отговорната задача да обясни на каката защо не трябва да се страхува от Дядо Коледа.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране