23.12.2022 | 19:48
Калинчето бясна: Нямаме интимни отношения с г-н Кънев!
Розови страсти пламнаха в Народното събрание

Розови страсти пламнаха в Народното събрание, където днес депутатите обсъждаха закона за изменение и допълнение на Изборния кодекс, върнат за ново обсъждане с Указ на президента Румен Радев.

Бившият вицепремиер на правителството на Кирил Петков – Калина Константинова, подрипна като ощипана мома на любвеобилно умилително обръщение от страна на „червения“ депутат Петър Кънев.

По време на дебатите, 69-годишният народен представител на БСП взе думата, за да говори за термотрансферната хартия с воден знак, която трябва да бъде изработена за следващите избори. Кънев разясни, че между 6 и 8 месеца ще струва изработката на специалната хартия, както и че ще са нужни 2-3 тона.

Преди него от трибуната Божидар Божанов заяви, че премахването на машините като средство за отчитане на изборните резултати е ретроградно. „Аз никога няма да кажа, че връщането на хартията е ретроградно. Но премахването на машините като средство за отчитането за резултата е ретроградно. Тази конспиративна теория, че изборите са манипулирани с машини, може да бъде причината България да изостане драстично като държава“, заяви бившият министър на електронното управление.

„Г-н Божанов, като не разбирате нещо, не говорете. Не ви се меся в айтитата, вие сте много голям специалист. И вие, и Калинчето. Просто питайте. Това ви беше проблемът и на управлението“, назидателно заяви от трибуната Петър Кънев.

Калинчето обаче поиска лично обяснение. „Заповядайте за лично обяснение. Тя се е засегнала от г-н Кънев, макар че той с толкова любов ви нарече Калинчето“, отбеляза председателстващият заседанието Йордан Цонев.

„Г-н председател, нямаме интимни отношения с г-н Кънев, че да ме нарича Калинчето. Или пък да се обръща към народен представител с девойчето. Това е абсолютно сексистко и не трябва да позволявате да се случва на тази трибуна. Смятам, че и аз като всеки друг народен представител заслужавам същото уважение“, фръцна се Калинчето с розовото сакенце.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране