24.09.2021 | 23:52
Кирил Петков: Никой не може да ни уплаши!
"За сега нямам охрана"

“Две  интересни неща се случват. Толкова много критика, това доказва, че сме засегнали нечии интереси”, това сподели Кирил Петков пред “ЕвроДикоф”.

“Сега тези хора са готови на всичко, за да не стане това за 4 години”, допълни той.

“Тръгнали сме на тази промяна и няма да се стреснем от нищо. Ако решат да играят мръсно, това е рисково от тяхна страна”, каза Кирил Петков.

“За сега нямам охрана. Вчера си бяхме абсолютно свободни по улицита. Бяхме сред хората, които ни задаваха всякакви въпроси”, допълни бившият икономически министър.

“Търсим още партии по няколко причини. Колкото повече партии се присъединят това дава застраховка, че колацията ще бъде здрава и по-трудно ще се повлияе на нея”, сподели той.

“Сделката е, ако искате да бъдете част от “Продължаваме промяната” ще трябва да се мине през четирите критерия за почтеност, но не търсим друго освен вяра, че можем да променим нещата”, категоричен бе Кирил Петков.

“Правим сметка колко ще струва кампанията. Говорим с хора с чисти бизнеси. Много наши приятели са готови да ни подкрепят. Други чисти бизнеси, които хората имат също ни подкрепят. Не мислим за скъпа кампания”, допълни той.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране